dissabte, 9 de setembre del 2017

DIA 2

Avui ja podem dir que hem acabat de conèixer els projectes que teníem en ment i començarem a organitzar la tasca que farem durant la nostra estada.
A primera hora del dia hem repartit les donacions que duiem des de Mallorca: les maletes amb material mèdic a Spirou Trikoupi 17, i el material per a dones embarassades i infants a l'Hotel Oniro. A continuació, hem visitat el Refugee Accommodation and Solidarity Space City Plaza i per ara trobam que és bastant destacable l'ambient familiar. No es limiten a oferir allotjament sinó que realitzen activitats, tant lúdiques com socioeducatives, que fomenten la convivència i l'autorrealització.
La següent aturada ha estat a un centre especialitzat on resideixen menors refugiats que han arribat a la ciutat sense l'acompanyament de cap familiar ni adult responsable. Ens ha conmogut saber que molts han estat des dels 13 anys viatjant sols d'un lloc a l'altre fins tenir el mínim d'estabilitat i seguretat que aquest centre els hi ofereix.
I per finalitzar la jornada hem acabat visitant el Velos Youth delivered by RYS, on ja participaren els companys del grup anterior. Un fet que ens agradaria destacar és que, segurament, per desinformació, ens ha sorprès la presència de molts joves d'orígens diversos. Creim que un error en el que solem caure, posiblement degut als mitjans de comunicació, és relacionar els termes "Grècia" amb "Refugiats" i refugiats amb "Síria".
Volem compartir amb vosaltres aquesta cançó que ens ha tocat amb la guitarra un jove marroquí del centre Velos. Esperam que vos agradi tant com a nosaltres, ha estat un dels moments claus del dia!
Babylone Zina Official Music Video:  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada